Boekenmarkt Ommen

OMMEN – In het centrum van Ommen worden de komende weken weer drie boekenmarkten gehouden. De eerste is op dinsdag 12 juli; de volgende boekenmarkten zijn op 26 juli en 9 augustus.

Tussen 9 en 16 uur staan op Vrijthof en Kerkplein dan z’n 40 marktkraampjes opgesteld met een gevarieerd aanbod van goede boeken. Voor boekliefhebbers, maar ook wie zo maar wil rondsnuffelen een mooie gelegenheid. Streekmuseum Ommen is de organisator van de boekenmarkten. Er is een gevarieerd aanbod van goede boeken die veelal bij de reguliere boekhandel niet meer te krijgen zijn. Dit aanbod bestaat onder andere uit streekgeschiedenis, topografie, natuur, betere romans, kunst, gezondheid, jeugdboeken en tal van andere onderwerpen. Het organiserende streekmuseum ziet er op toe dat zoveel mogelijk goede kwaliteit wordt aangeboden. De toegang is gratis. Op elke dinsdag is er in het centrum van Ommen ook de wekelijkse warenmarkt.

Bron: Harry Woertink – 9 juli 2016

Een gedachte over “Boekenmarkt Ommen

  1. In het Ommer Bissingh Magazine geen woord over boekenmarkten in Ommen dit jaar. Dus liep ik 12 juli over het Bissingterrein, inmiddels voorzien van kersen, onkundig van het feit dat er tegelijkertijd toch een boekenmarkt op het Vrijthof was. Op de Bissing was één boekenkraam, met voornamelijk (in mijn ogen) pulp. In verband met dreigende buien maar gauw naar huis gegaan. Om daar bij OudOmmen.nl te lezen dat ik iets gemist had. Gelukkig komen er nog herkansingen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s