Ontbijt en meer Ommen 775 jaar stadsrechten

Op zaterdag, 13 mei, beginnen de festiviteiten van de viering Ommen 775 jaar stadsrechten met een ontbijt. Verder kan een keus gemaakt worden uit een stadswandeling, fietsroute of autopuzzeltocht.

Dit ontbijt wordt verzorgd door de bakkers van Ommen. Vooraf aanmelden is nodig, dat kan bij Sis en Bro Bakery of bij Bakkerij Van der Most.

Voordat aan tafel gegaan wordt is er een sportieve start. Op het Anjerplein aan de Vecht kan vanaf 08:45 uur iedereen meedoen met de ochtendgymnastiek en een yogales. Voor jongeren staat er een Free Running parcours klaar op de Markt.

Ga na het ontbijt op ontdekkingsreis door Ommen. Meld je via de website www.ommen775jaar.nl voor een gratis informatieve stadswandeling door het centrum van Ommen. Er ligt nog zoveel geschiedenis verscholen in het centrum. Ervaren stadsgidsen weten er van alles over te vertellen. Liever fietsen? In het Historisch museum ligt een gratis fietsroute klaar om in eigen tempo onze gemeente te doorkruisen.

Vanuit Witharen start zaterdagochtend een autopuzzeltocht. Er is een verrassende route uitgezet door alle buurtschappen. Onderweg ga je op zoek naar markante punten in de vorm van een fotopuzzel. Aanmelden voor deze tocht kan ook via de website www.ommen775jaar.nl

Meer informatie, tijden en locaties en het programma van de komende feestdagen vind je ook op de website www.ommen775jaar.nl

Bron: Stichting Ommen 775 jaar stadsrechten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s