Ontbijt en muziek, eerste activiteiten Ommen 775 jaar

Op zaterdag 13 mei start de stichting 775 jaar stadsrechten Ommen haar festiviteiten met een ontbijt voor de Ommenaren. De dag zal worden afgesloten met een gratis toegankelijk concert van de gezamenlijke muziekverenigingen.

Lokale bakkers

Het ontbijt wordt gehouden in samenwerking met de lokale bakkers. Op de markt staan dan lange tafels waar aangeschoven kan worden voor een stevig ontbijt.

De dag begint om 08:30 uur met een sportieve start. Er kan gekozen worden uit een gezonde ochtendgymnastiek voor alle leeftijden of een ontspannende sessie yoga om de dag mee te beginnen. Ook aan de jeugd is gedacht. Speciaal voor hen staat er een Free Running – baan opgesteld. Kom naar de markt in Ommen en doe allemaal mee – vooraf aanmelden is niet nodig, er is genoeg ruimte voor iedereen.

Aanmelden

Vanaf 09:15 uur wordt het ontbijt geserveerd. Aanmelding vooraf is nodig – de tafels hebben plek voor zo’n 400 mensen. Aanmelden kan bij Sis & Bro aan de Markt en bij bakker Van der Most aan de Varsenerstraat. De kosten bedragen € 7,75 per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis.

Na afloop van het ontbijt kunnen kinderen vanaf ongeveer 11:30 uur aan de opgeruimde tafels vliegers knutselen In de middag kan Ommen op verrassende wijze ontdekt worden zoals een stadswandeling onder leiding van een gids, een fietstocht door Ommen of een autopuzzeltocht door de buurtschappen. Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op de website ommen775jaar.nl.

Bron: Stichting Ommen 775 jaar stadsrechten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s