Verkoop kerstkleden aan huis voor goed doel

OMMEN – Dit jaar voor haar geen kerstmarkt waar dan ook. Maar dat is voor Dina Poortier uit Ommen geen reden om geen verkoop van handgemaakte kerstkleden te houden.

Dina Poortier maakt met naald en draad mooie kunstwerken voor het goede doel.

Daarom houdt de naadkunstenares van donderdag 1 december tot en met zaterdag 17 december van 10 tot 16 uur een verkoop aan huis. In haar garage aan de Hardenbergerweg 71 in Ommen is een marktkraampje opgesteld met een keus uit veel. Het gaat om kerstkleden in allerlei maten. Kleden voor de voet van de kerstboom maar ook tassen, kussens, schorten, pannenlappen, te veel om op te noemen.

Het met naald en draad maken van mooie kunstwerken van stof is al een jarenlange hobby van Dina Poortier. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor ‘Good Hope’, een stichting die een medische post in zuidwest Oeganda ondersteunt. Wie meer wil weten kan met haar bellen: 0529-453144.

Tekst en foto: Harry Woertink

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s