Zoekplaatje 98

Graag vragen wij uw hulp bij het vinden van het adres van het huis op de onderste foto:

Mijn oom en tante Hein en Dien Vermeulen woonden daar in de oorlogsjaren.
Uit brieven weten we dat het aan de Wolfskuil was, maar welk huisnummer?
Staat het huis er nog?

Alvast bedankt,

Miki Koster en Hans Nieuwstraten

3 gedachten over “Zoekplaatje 98

  1. Vandaag zijn we gaan kijken op de Wolfskuil en we ontdekten een huis dat Olde Regge heet, net als het huis van mijn oom en tante, op nummer 39. Misschien dat dit huis op de plaats van het kleine huisje is gekomen. We proberen in contact te komen met de bewoners.

    Like

  2. Ik moet zeggen dat ik het huisje inderdaad in mijn herinnering naar voren kan halen en ook weet ik dat de fam. Vermeulen daar woonde.

    Het huis stond inderdaad aan de dode arm van de Regge en wel helemaal achterin als je iets verder liep de bocht naar rechtsom en het spoor over kwam je in het Laarbos terecht.
    Maar het nummer zou ik echt niet meer weten. Wel weet ik dat ook Hopman Gijben van de Ommense padvinderij daar ook gewoond heeft. Als men die weet te achterhalen, dan komt men het adres ook te weten. Misschien weet Bert Zonneveld, momenteel wonende in Canada, dat nog. Die woonde daar in die tijd nog niet zover vandaan. Wie het ook zou kunnen weten is de vader van Hans Blikman. Dit zijn de tips die ik kan geven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s