Stadswandelingen in Ommen weer van start

OMMEN – Met het aanbreken van het nieuwe vakantieseizoen zijn ook de eerste stadswandelingen in Ommen al weer geboekt. Op Eerste Paasdag werd een aftrap gemaakt.

 Deelnemers uit Weesp met Stadsgids Harry Woertink (links).
Foto: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

“Natuurlijk Ommen” heeft sinds vorig jaar de ‘Stadswandeling Historisch Ommen’ opgezet en georganiseerd en dat was vorig jaar een succes. De eerste aanmeldingen stromen binnen en op verzoek worden arrangementen samengesteld. “Het is leuk om de stadswandelingen te organiseren. Onze schitterende plaats verdient deze aandacht. Er is veel te zien en te vertellen over Ommen en de historie”, aldus Marjolein Rhee van “Natuurlijk Ommen”. De familie Lodewijk uit Weesp boekte de eerste stadswandeling voor 2016 met 19 personen in combinatie met een hapje en een drankje. Ze hadden het gezellig en smulden van Ommer Kruidkoek.

Natuurlijk Ommen heeft op dit moment drie stadsgidsen die de stadswandelingen verzorgen. De eerste stadswandeling die plaatsvond werd verzorgd door Harry Woertink. “Er wordt alweer uitgekeken naar de volgende groep die met 48 personen naar Ommen komen. Zij maken de stadswandeling in twee groepen onder leiding van twee stadsgidsen in combinatie met een hapje en een drankje en een bezoek aan het Nationaal Tinnen Figuren Museum”, aldus Marjolijn Rhee initiatiefneemster van het informatieve portaal Natuurlijk Ommen en tevens organisator van de Stadswandeling Historisch Ommen.

Aanmelden en informatie over Stadswandelingen
De stadswandelingen in Ommen starten vanaf april op donderdag vanaf het Streekmuseum Ommen en zaterdag vanaf het Nationaal Tinnen Figuren Museum. Om deel te kunnen nemen is aanmelden verplicht. Maak ook kennis met de mooie stad Ommen en krijg informatie over het heden en het verleden.

Meld u aan voor een stadswandeling en/of informeer naar de mogelijkheden. Activiteiten waaronder de Stadswandeling Historisch Ommen worden onder andere aangekondigd in de agenda op de website, http://www.natuurlijkommen.nl. Heeft u vragen over (stads)wandelingen, fietstochten of excursies of heeft u een andere vraag? Neem contact op met Natuurlijk Ommen, telefoon: 088-5551480 of stuur een e-mail naar: info@natuurlijkommen.nl.
Bron: Harry Woertink – 30 maart 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s