Uitmarkt Dalfsen 2016

De Culturele zomer van 2016 zal dit jaar opnieuw spetterend van start gaan met de UITMARKT Dalfsen 2016. Vorig jaar was de uitmarkt supergezellig en goed geslaagd!

kunst-om-dalfsen200.jpgSommige verenigingen hebben nieuwe leden gekregen door hun optreden op de uitmarkt. Sommige bands zijn geboekt voor volgende evenementen en sommige evenementenorganisaties hebben contacten met elkaar gelegd om door samenwerking kosten en inspanningen te sparen. Wat een succesformule! Op 23 april a.s. wordt de UITMARKT Dalfsen 2016 georganiseerd door Stichting Kunst om Dalfsen, op het evenemententerrein bij het gemeentehuis in Dalfsen.

Op twee overdekte podia worden theater, dans, zang, poëzie en diverse soorten muziek afgewisseld om belangstelling van bezoekers te krijgen, waardoor zij meer van de performer(s) willen zien. In een tent zijn kramen waar verenigingen flyers kunnen uitdelen, organisatoren voorverkoop van kaarten kunnen houden en kunstenaars hun beeldende kunst kunnen laten zien aan het belangstellende publiek. Tegelijkertijd en op het zelfde terrein vindt de eerste dag van de Koningsdagfeesten plaats met een vrijmarkt, activiteiten voor kinderen en een heerlijk terras waar publiek en deelnemers kunnen genieten van een professioneel verzorgde verfrissing.

Het thema van de UITMARKT Dalfsen 2016 is evenals het thema voor het kunst- en cultuurweekend dat in de eerste week van mei plaatsvindt: ‘De Vondst’. Dit thema verwijst naar de trechterbekers en de Merovingische gebruiksvoorwerpen die onlangs zijn gevonden in Dalfsen. Alle bands, verenigingen, Muziekdocenten, theatergezelschappen, clubs, dichters en artiesten die zichzelf, een feestavond van hun club of een uitvoering willen promoten, kunnen zich, evenals evenementenorganisaties in de regio voor deelname aanmelden via uitmarkt@kunstomdalfsen.nl. Opgave Telefonisch of via sms is ook mogelijk: 06-38549604. De ervaring leert dat de animo groot is. Om die reden verzoeken wij om een snelle reactie, uiterlijk voor 1 maart a.s. in verband met de te drukken programma’s.

Bron: Kunst om Dalfsen – 19 februari 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s