QuizzenKoerier Miny Vroegindewey bedenkt en bezorgt quizzen

Op zoek naar een leuke activiteit voor thuis, school, museum, vereniging, buurthuis of instelling?

 Afb.: Miny Vroegindewey

Kom online op bezoek bij QuizzenKoerier Miny Vroegindewey. Zij bedenkt en bezorgt (online) quizzen over allerlei onderwerpen en thema’s. Vanwege haar interesse in geschiedenis en voorliefde voor bijzondere en nostalgische afbeeldingen heeft Miny Vroegindewey quizzen samengesteld over onderwerpen zoals: De monarchie in Nederland, de geschiedenis van Sinterklaas, het kerstfeest en de jaarwisseling, huishouden in vroeger tijden en (verdwenen) beroepen en ambachten. Hiervoor heeft zij vele fraaie afbeeldingen, foto’s en filmpjes gevonden in de grote digitale schatkist.

De quizzen zijn bij uitstek geschikt om te worden gespeeld in kleine groepen, in het gezin, tijdens een gezellige bijeenkomst in het buurthuis, een vrijwilligersbijeenkomst, etc. Plezier en gezelligheid met een nostalgisch feest der herkenning staan hierbij voorop. En er zullen meer quizzen volgen, want de QuizzenKoerier heeft nog ideeën en inspiratie genoeg.

De afgelopen tijd heeft Miny Vroegindewey beslist niet stilgezeten en is zij een nieuwe ‘schrijf’ uitdaging aangegaan: Het bedenken, schrijven en samenstellen van allerlei quizzen. Er is aan de ‘keukentafel’ intensief ‘gebrainstormd’, geschreven en gezocht naar bijzondere afbeeldingen, foto’s en informatie in de digitale schatkist. En dat leverde vele bijzondere verrassingen op. De quizzen worden aangeboden via het online uitgeefplatform Lulu.com http://www.lulu.com/spotlight/minyvroegindewey. Verder heeft Miny Vroegindewey een gloednieuwe website: http://www.tekstkoerier.jouwweb.nl/.
Bron: Miny Vroegindewey – 1 november 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s