’t Lemels Arfgoed eert vrijwilligers

Zaterdag jl. waren alle vrijwilligers die op eniger wijze een taak verrichten in ’t Lemels Arfgoed uitgenodigd voor een stamppotbuffet op de Imminkhoeve.
  Foto’s: Stichting ’t Lemels Arfgoed
Voorafgaand ging de DOR-ploeg (Dikke Steen Ontbloot- en Reinigingsploeg) op de platte kar naar de Lemelerberg om de dikke steen te zuiveren van blad, dode takken te verwijderen en het bankje schoon te borstelen. Om 12 uur voegden zij zich bij de andere vrijwilligers en werd eerst een drankje genuttigd. Burgemeester Kok was hierbij aanwezig, want alle vrijwilligers kregen een officieel certificaat “Vrijwilliger 2010 van ’t Lemels Arfgoed”.

De burgemeester reikte de eerste certificaten uit aan Henk Runherd, Jan Tempert en Bertha Manenschijn. Vervolgens ging het hele gezelschap als dank voor het jarenlange vrijwillige werk aan tafel en werd een heerlijk stamppotbuffet genuttigd. De bijna vijftig vrijwilligers gingen voldaan naar huis met de toezegging dat ook op hen gerekend kon worden in de toekomst.

Bron: Stichting ’t Lemels Arfgoed – 22 januari 2011

Een gedachte over “’t Lemels Arfgoed eert vrijwilligers

  1. Veel waardering voor deze gezellige bijeenkomst van ’t Lemels Arfgoed waar het vrijwilligerswerk werd beloond met de uirreiking van mooi certificaat voor iedere vrijwilliger en een lekker stampotbuffet. Bedankt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s