Meesterverteller Stan Fritschy voert je mee

Sagen en legendes die zich zomaar bij je in de buurt zouden kunnen afspelen.

Stan FritschyMeesterverteller Stan Fritschy
Foto: Ccoba

Op dinsdag 11 februari vanaf 20.00 uur vertelt Stan Fritschy zijn verhalen in de Bibliotheek in Ommen.

Stan Fritschy is al dertig jaar professioneel verhalenverteller. Hij heeft een voorliefde voor verhalen die op wat voor manier dan ook met onze geschiedenis verbonden zijn. Naast zijn verteloptredens schrijft hij zelf verhalen, en de meesterverteller geeft aan anderen, jong en oud, de vertelkunst door.

De meesterverteller uit Zwolle vertelt over mensen en dieren, of personages die daarop lijken, of juist niet. Verhalenman Fritschy voert u mee naar de hemel, terug naar de aarde, langs alles wat daar tussenin zit. Zijn het verzonnen verhalen? Ja en nee… Moet de historische basis altijd helder en eenduidig zijn? Voor een spannend en vermakelijk verhaal mogen geschiedenis en fantasie elkaar gerust versterken.

Dinsdag 11 februari 2020, 20.00 uur, Bibliotheek, Ommen. De lezing is op de bovenverdieping, bereikbaar met de lift. De toegangsprijs is € 7,-, voor bibliotheekleden € 5,- en voor vrienden van Ccoba € 3,-. Kaarten zijn verkrijgbaar in de Bibliotheek (tijdens bemande openingsuren, weekdagen na 14.00 uur en zaterdag na 10.00 uur) en ter plekke voor aanvang van de voorstelling. De lezing wordt georganiseerd door Ccoba, de culturele commissie van de Bibliotheek in Ommen.

Bron: Ccoba – 29 januari 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s